Kuvien käyttöehdot

Suomen valokuvataiteen museon verkkosivujen kuvat

Jollei muuta ole mainittu, kaikki kuvat sivuilla www.valokuvataiteenmuseo.fi kuuluvat tekijänoikeuslaissa määrätyn suojan piiriin. Tämä tarkoittaa, ettei sivuilla julkaistuja kuvia saa kopioida, välittää tai julkaista ilman oikeuksien omistajien lupaa. Jo haluat lisätietoa asiasta, ota yhteyttä Suomen valokuvataiteen museoon.

Flickr Commons -sivuston kuvat

Suomen valokuvataiteen museo osallistuu Flickrin The Commons -ryhmään parantaakseen tekijänoikeuksista vapaiden kokoelmiensa saavutettavuutta ja edistääkseen niiden käyttöä.

Museon Flickr Commons -tilillä jakamiin kuviin on liitetty merkintä “no known copyright restrictions” (ei tiedossa olevia tekijänoikeusrajoituksia). Suomen valokuvataiteen museon tietojen mukaan kuvat eivät ole tekijänoikeussuojan piirissä, koska tekijänoikeudet ovat rauenneet tai siirtyneet Suomen valokuvataiteen museon omistukseen tai ei ole löydetty mitään viitteitä, että kuvien tekijänoikeuden suoja olisi voimassa. Jos tiedossasi on oikeuksienomistajia, joista Suomen valokuvataiteen museo ei ole tietoinen, pyydämme ilmoittamaan asiasta museolle.

Flickr Commons -tilillämme olevien kuvien käyttö on vapaata. Pyydämme kuitenkin, että kuvia käytettäessä mainitaan valokuvaajan nimi ja lähteenä Suomen valokuvataiteen museo. Pyydämme myös, että verkkokäyttäjät liittävät kuvan yhteyteen linkin Flickr Commons -tilillemme, jotta muillekin kiinnostuneille tarjoutuu mahdollisuus löytää ja käyttää tilimme kuvia.

Suomen valokuvataiteen museo ei voi taata, että kuvien käyttö ei loukkaa toistaiseksi tuntemattomien tekijänoikeuksien omistajien oikeuksia. Lisäksi on syytä muistaa, että Flickr Commons -tilimme kuviin saattaa kohdistua muita kolmansien osapuolten oikeuksia. Suomen valokuvataiteen museo ei ota vastuuta kuvien käyttöön liittyvistä mahdollisista seuraamuksista.

 Kuvia kaikille -sivuston kuvat

Kuvia kaikille -sivusto perustuu Suomen valokuvataiteen museon sanomalehti Uuden Suomen negatiivikokoelmaan. Sivuston kuvat on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen 4.0 Kansainvälinen -lisensillä. Kuvien yksityinen käyttö sekä käyttö opetuksen, tutkimuksen ja esimerkiksi vanhustyön tarpeisiin on vapaata. Mikäli haluat käyttää kuvia kaupallisesi, ota yhteys Suomen valokuvataiteen museon kuvapalveluun. Käyttäessäsi kuvia, mainitse valokuvaajan nimi ja lähde: Suomen valokuvataiteen museo/Alma Media/Uuden Suomen kokoelma.

 
 

SVM_LOGO_FI_6X6_S_RGB

Facebook
Twitter
Instagram
Flickr
Youtube
Terävyysalue-blogi

Tilaa uutiskirje!

YHTEYSTIEDOT
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 G
00180 Helsinki

Postios. Tallberginkatu 1 C 85
00180 Helsinki

Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Näyttelyinfo 09-6866 3621

Tietopalvelu: Kysy museolta

digikuvanhistoriakuka_kuvasi_anim_150x72

Kysy_museolta_200x100_animaatio

 

AUKIOLOAJAT
Näyttelyt ovat avoinna
ti–su 11–18, ke 11–20.


Poikkeavat aukioloajat

 

PÄÄSYLIPUT
Liput: 8 / 5 €
Alle 18-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy.

Ilmainen sisäänpääsy
joka kuun viimeinen
ke klo 17–20.

Meille pääsee Museokortilla
museokortti-logo 

 

OPASTUKSET 

Yleisöopastus näyttelyihin sunnuntaisin klo 13–14 pääsylipun hinnalla.

Ilmainen yleisöopastus joka kuun viimeinen keskiviikko klo 18–19. 

MUSEON VUOSIKORTTI


20 / 30 (2 hlö) / 8,5€ taiteilijat,
taideopiskelijat, OAJ, Grafia

 

Museo on liikkumisesteetön.

 

Toimisto ti–pe 9–15

09-6866 360

Kuva- ja tietopalvelu ja kirjasto
09-6866 3623

 

HENKILÖKUNTA

LEHDISTÖLLE


Kaapelitehdas sijaitsee raitiovaunu 8:n Länsisatamankadun pysäkillä, noin 600 metriä Ruoholahden metroasemalta.

Yhteistyössä:

ikahulogo_75px