Valokuvataiteen museo on taas avoinna. Tervetuloa katsastamaan suuren tilan näyttely Ideaalin perilliset sekä pienempien näyttelytilojen All Connections Are Boundaries, Hetki kuvalle ja Muutoksessa.
Kuva: Marja Helander: Maan sydämessä, 2018.
https://t.co/biqJi8iKNB https://t.co/B4cKaz2mNf

Valokuvataiteen museo on kiinni 24.-26.12. Avoinna taas 27.12 - tervetuloa!

RT @RosaMerilainen: Lasten ja nuorten ajatusmaailma tehtiin näkyväksi valokuvien avulla. Kiitos @Skr_fi lle tämän upean kulttuurihankkeen rahoittamisesta.
"Mä olen tullut itsevarmemmaksi"
"Mun ite ottamat kuvat näyttää oikeesti hyviltä"
https://t.co/KYcwXLClGt

RT @KMuseolta: Kysy museolta - Suomen valokuvataiteen museo: Saako kuvan henkilöiden nimiä julkaista Facebookissa? https://t.co/N8jp9GZLvO @valokuvamuseo #facebook

Vapaa pääsy tänään Kaapelitehtaan museoihin klo 17-20. Ilmaiskeskiviikot jatkuvat ensi vuodenkin puolella.
https://t.co/cHrZ3kCFgV https://t.co/SpemD8rznL

Kaapelitehtaan museoiden ilmaiskeskiviikko poikkeuksellisesti jo tällä viikolla 19.12 klo 17–20. Tervetuloa!

Ilmaispäivä tavallisesti kuun viimeisenä keskiviikkona, mutta joulukuussa se osuu tapaninpäiväksi ja museo on silloin kiinni.
https://t.co/0oMutTWEUw https://t.co/CX9PxsE9Bs

RT @KMuseolta: Kysy museolta - Suomen valokuvataiteen museo: Onko tietoja valokuvaaja Kalle Ronkasesta? https://t.co/MHVItaG47h @valokuvamuseo #kalleronkainen #mikkeli

Sunnuntain avoin yleisöopastus on peruttu sairastapauksen vuoksi. Seuraava avoin opastus ke 19.12 klo 18–19. Keskiviikkona myös vapaa pääsy museoon klo 17–20.

RT @taiteilijaseura: Suomen Taiteilijaseuran kuvataiteilijapalkinto on tänä vuonna myönnetty taiteilija ja elokuvaohjaaja Marja Helanderille! https://t.co/W13Mfujp6j https://t.co/VCH0rpVLMf

Aikakausilehti Time on valinnut vuoden 100 parasta valokuvaa.

(Sisältövaroitus: osa kuvista saattaa järkyttää herkimpiä katsojia.) https://t.co/aHR66MunhI

RT @leenamaijar: Ideaalin perilliset -näyttely #valokuvamuseo ssa kannattaa nähdä. Kuvia ruumiillisuudesta, suhteesta ympäristöön ja historiaan monella eri tavalla. Taiteilijat Marja Helander, Harri Pälviranta ja Kari Soinio. #taiteilijayhteistyö on voimaa.