Kun asetelmien keinotekoisuutta alettiin korostaa, niitä alettiin myös arvostaa taidemaailmassa enemmän. Tule tutustumaan tarkemmin asetelmakuvauksen historiaan!

Hiljaiseloja ja kuollutta luontoa – asetelmia Suomen valokuvataiteen museon kokoelmista 10.6.–13.9.2020. https://t.co/W1VOKNayC8

Yann Mingard kuvaa sedimentaation ja kerrostumien erikoispiirteitä. Mikä on ihmisen rooli geologisesti muuttuvassa maailmassa?

Yann Mingard: Kaikki on ilmassa, siksi meitä huimaa 10.6.–13.9.2020. https://t.co/3PectG4Z20

Racist abuse of power is not something that only happens beyond our own borders. There is direct and indirect racism right here in Finland too. The Finnish Museum of Photography must be willing to review its own practices.

Read the full statement: https://t.co/Siy4TSX2Oz

Rasistinen vallankäyttö ei ole vain jossakin kaukana tapahtuva ilmiö. Suoraa ja epäsuoraa rasismia ilmenee myös Suomessa. Valokuvataiteen museon on oltava valmis arvioimaan kriittisesti omia käytäntöjään.

Lue koko lausunto: https://t.co/okJN80M5a9

Det rasistiska maktutövandet är inte bara ett fenomen någonstans i fjärran. Direkt och indirekt rasism förekommer också i Finland. Fotografiska museet måste vara beredd att kritiskt bedöma sina egna rutiner.

Läs hela uttalandet: https://t.co/BsbBWLPodz

Uusimmassa podcast-jaksossa muotikuvaaja Marica Rosengård kertoo, millainen muotikuva kestää paremmin aikaa. Kuulemme myös hullunkurisia tarinoita Rosengårdin uralta!

Kuvassa Maria Faarinen, Erja Salo sekä Marica Rosengård.

https://t.co/wLBmUt3rsV https://t.co/0M5Wg1zJPs

Sadepäivänä museossa riittää ihmeteltävää!

Sanna Kannisto: Ihmettelyn taito 10.6.–13.9.2020.

Kuva: Sanna Kannisto: Close Observer, 2010. https://t.co/hcX2ZtyXNl

RT @HannaKaarinan: @KoomikkoKivi Jos graafisen suunnittelun laskee taiteeksi, niin sieltä puolelta löytyy hienoja kuvituksia ja kantaaottavia printtejä mm. https://t.co/RmI2GjKC3H

Kaapelitehdas, Valokuvataiteen näyttelyssä nyt: https://t.co/KXA2jqoG16

Lasse Lecklinin näyttelyn nimi Crossings voidaan suomentaa risteyksiksi, ylityksiksi tai merimatkoiksi.

Millaisessa risteyksessä ihmiskuntana seisomme? Muistammeko katsoa ensin vasemmalle, sitten oikealle, ja vielä kerran vasemmalle?

Lasse Lecklin: Crossings 10.6.–30.8.2020. https://t.co/KGHcPfnunw

Osoite
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20.
Liput
10/5/0 €
Osoite
Kämp Galleria
Pohjoisesplanadi 33, 00100 Helsinki
Aukioloajat
ma–su klo 11–20.
Liput
12/5/0 €.