Poliittisen valokuvan festivaali 2021: Linnun katse -näyttelyn ajan Suomen valokuvataiteen museon sosiaalisessa mediassa julkaistaan luonto- ja ilmakuvia museon kokoelmista.

Kuva: Pablo Lerma: A Place to Disappear, 2017 / Suomen valokuvataiteen museon kokoelma

#luontokuvat https://t.co/RDdIm00ium

Mikä merkitys luontokuvalla on nykypäivänä? Tästä keskustelemme PVF 2021: Linnun katse -näyttelyssä tänään klo 18.00 Kaapelitehtaan näyttelytilassa!

Keskustelemassa Antti Haataja, Ritva Kovalainen, Juha Suonpää, sekä Anna-Kaisa Rastenberger.

https://t.co/xXCDoNLuvO

Poliittisen valokuvan festivaali 2021: Linnun katse
8.10.2021–6.1.2022
Suomen valokuvataiteen museo,
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G
Avoinna ti–su 11–18, ke 11–20

Kuva: Sarvineva, 2020 / Suomen Luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri ry https://t.co/k8Qh5h1eFk

Susanna Majurin näyttelyn aikana Suomen valokuvataiteen museon sosiaalisessa mediassa julkaistavien kokoelmakuvien teemana on surrealismi sekä rakennettu valokuva.

Kuva: Arno Rafael Minkkinen: Self Portrait, New Jersey, 1977 / Suomen valokuvataiteen museon kokoelma https://t.co/hMrexb5iIq

RT @PiiaHuttunen: #PoliittisenValokuvanFestivaali2021, #LinnunKatse: Miltä näyttää #luontokato, tuhottu elinympäristö linnun silmin? Uhanalaiset #varpunen ja #hömötiainen ovat #politiikka'a @valokuvamuseo - https://t.co/5Pt2ruFVyZ ! https://t.co/ziu8NwN6kZ

PVF:n sivuilla luettavissa kaksi näyttelyyn liittyvää esseetä; Camille Auerin "Luonto ei ole hetero - ajatuksia suokukoista, sukupuolesta ja seksuaalisuudesta" sekä Marek Jancovicin "Eläintekniikat: rajoista ja maailman tuntemisen työstä".

https://t.co/cD8FrXLkJI

Mikä merkitys luontokuvalla on nykypäivänä? Tästä keskustelemme PVF:n Linnun katse -näyttelyssä keskiviikkona klo 18:00. Tervetuloa kuuntelemaan!

Keskustelemassa valokuvaajat Antti Haataja, Ritva Kovalainen ja Juha Suonpää, sekä Anna-Kaisa Rastenberger.

https://t.co/2cCVnBMXcH

Vapaan pääsyn ilta K1:n näyttelyihin joka kuun viimeisenä maanantai-iltana klo 17-18!

Susanna Majuri: Rakkaus
Cecilia Vicuña: Songs to the Waters

K1, Kämp Galleria
Mikonkatu 1, Helsinki
Avoinna ma–pe 11–20, la–su 11–18

Kuva: Susanna Majuri: Iskaldur Modur / Dear Sailor, 2006 https://t.co/MO22m0ybWb

RT @hsfi: Valokuva | Miten on mahdollista, että linnut katoavat ympäriltämme, eikä sitä huomata? Taideteos näyttää kaikki 121 uhanalaistunutta lintulajiamme, joista moni on kaikille tuttuja https://t.co/RtRevKpDmm

RT @Tringa_ry: PVF:n vuoden 2021 näyttely on nimeltään Linnun katse. Lue HS:n hieno artikkeli näyttelystä ja Uhan alla -teoksesta, jonka tukija ja yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista Tringa on.

Näyttely on esillä Suomen valokuvataiteen museossa 6.1.2022 saakka.

https://t.co/Zolc29Era1

RT @ElisaMikko: Vaikuttava näyttely @valokuvamuseo https://t.co/eEoXlxCjY8

Oletko menossa katsomaan PVF 2021: Linnun katse -näyttelyä? Tai jäikö näyttelyn jälkeen vielä halu syventyä näyttelyn teemoihin? PVF:n taiteilijoihin ja heidän teoksiinsa pääset syventymään festivaalin nettisivuilta löytyvien haastattelujen avulla!

https://t.co/pSqxS74NAM