Opastukset koululaisille

Museon oppaat ovat valokuvan ja visuaalisen kulttuurin asiantuntijoita, jotka mielellään suunnittelevat opastusten sisällön ja luonteen ryhmien toiveiden mukaiseksi.

Koululaisopastukset on suunnattu päiväkodeille, peruskouluille, lukioille ja ammatillista perustutkintoa suorittaville. Koululaisryhmien opastusten hinta on arkisin 45 euroa. Opastuksia järjestetään arkisin (ti-pe) myös ennen museon avautumista klo 9-11.

Ryhmän koko: max. 25 henkilöä. Päiväkotiryhmissä toivomme korkeintaan 15 lapsen ryhmiä näyttelytilojen akustiikan, teosturvallisuuden ja hyvän oppimisympäristön takia
Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti
Hinta: 45 € arkisin, 60€ la-su ja pyhäpäivät. Koululaisopastukset on suunnattu päiväkodeille, peruskouluille, lukioille ja ammatillista perustutkintoa suorittaville. Opastuksen tilannut opettaja on tervetullut tutustumaan ennakkoon näyttelyihin ilmaiseksi.
Opastuksen kesto: noin 1 h

Varaaminen ja hinta:

workshop@fmp.fi, puh. 09-6866 3621, ti–pe klo 9–12
Varaukset viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa. Käyntiä varatessasi sovi opastuksen aihepiiristä ja käytännön järjestelyistä (eväiden syönti, reppujen säilyttäminen, tehtävämateriaalin ja välineiden tarve, erityisryhmien tarpeet).

Opastuksen tai työpajan voi maksaa museon lippukassalla saavuttaessa. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti ja kaikki yleisimmät luottokortit. Opastukset ja työpajat voidaan myös laskuttaa jälkikäteen. Laskutusosoite ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Laskutuslisä 5 euroa.

Opastukset ja työpajat on peruttava viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 15.00 mennessä. Peruuttamattomista opastuksista/työpajoista veloitetaan opastuksen/työpajan hinnan suuruinen peruutusmaksu.

 

HUOM!

Valokuvataiteen museo tarjoaa 19.9.2019 lähtien näyttelyihin ilmaisia opastuskierroksia esikoulu- ja alakouluryhmille joka torstai klo 9.30-10.15. Opastuksella tutustutaan valokuvaan ajankohtaisen näyttelyn kautta. Torstaiaamujen opastukset varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Alakoulun oppilasryhmissä toivomme korkeintaan 25 ja päiväkotiryhmissä korkeintaan 15 lapsen ryhmiä näyttelytilojen akustiikan, teosturvallisuuden ja hyvän oppimisympäristön takia. Pienten lasten ryhmässä on hyvä myös olla useampi valvoja. Yksi luokka/opastus ja yksi opastus /koulu. Opastuksien varaukset: workshop@fmp.fi , puh. 09-6866 3621, ti–pe klo 9–12.

Kysy myös KAIKKI ON KATSEESSA -teemaopastus ja keskustelutyöpajasta, jolla haastetaan normatiivisia käsityksiä maailmasta ja yhteiskunnasta!

Osoite
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20.
Liput
10/5/0 €
Osoite
Kämp Galleria
Pohjoisesplanadi 33, 00100 Helsinki
Aukioloajat
K1 avautuu 20.8.2020 klo 11
Liput
12/6/0 €.