Valokuvauskurssit

Haluatko tulla kännykuvauksen mestariksi? Oletko hankkinut digijärkkärin, mutta kuvausharrastuksessa alkuun pääseminen tuntuu hankalalta? Kiinnostaako pimiötyöskentelyn taika? Kursseillamme löydät kuvaamiseen taitoa, iloa ja inspiraatiota – alan ammattilaisten opastuksessa.

Nyt myös lasten ja nuorten kesäkurssit ovat myynnissä!


Ilmoittaudu kursseille Holvi-verkkokaupassa!


Kursseja järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin Valokuvataiteen museon Kaapelitehtaan tiloissa sekä K1 näyttelytilassa Kämp Galleriassa. Kurssien kesto on 3-8 tuntia ja hinta  110-250 euroa /osallistuja. Kurssien opettajina toimivat kokeneet alan ammattilaiset.

Kesäisin Valokuvataiteen museo järjestää lapsille ja nuorille suunnattuja 3-5 päivän mittaisia kursseja, joilla tutustutaan rennosti valokuvauksen perusteisiin.

Tulevat kurssipäivät, kurssikuvaukset sekä edellisten kurssilaisten kommentteja löydät Holvi-verkkokaupastamme. Ilmoittautumiset ja kurssimaksut hoituvat Holvin kautta. Voit tilata viikonloppukursseja myös lahjaksi.

 

Other websites

Other websites

Holvi-verkkokaupastamme löydät kaikki valokuvauskurssit, joihin on ilmoittautuminen käynnissä. Varaukset ja kurssimaksut hoituvat Holvin kautta.
 

Other websites

Lahjakortti Valokuvataiteen museon suosituille kursseille on hyvä lahjaidea kaikille kuvaamisesta kiinnostuneille.

 

Other websites

Kuinka filmi kehitetään tai valokuvia vedostetaan pimiössä? Mikä on kemigrammi? Miten syntyvät syvänsiniset syanotypiat? Tule kurssille nauttimaan pimiön taiasta. Syksyn 2023 kurssit tulevat myyntiin syyskuun aikana.
 

Other websites

Mistä kaikesta valokuvat koostuvat? Avaimet hyvään kuvaan -kurssilla lähestytään valokuvaten kuvailmaisun peruselementtejä: väri-ilmaisua, valotilanteita, sommittelua ja sävyjä.

 

Other websites

Oletko hankkinut digitaalisen järjestelmäkameran, mutta sen käyttö on jäänyt opettelematta? Tällä kurssilla havainnollistetaan järjestelmäkameran peruskäyttö luoviin ratkaisuihin innostaen. Opi säännöt, jotta voit myös rikkoa niitä!
 

Other websites

Ilo irti kännykkäkamerasta! Kurssilla opit ottamaan parempia mobiilikuvia ja löytämään arjen kuvaushetkiin lisää luovuutta.
 

Visit us
Yli 50 lasta ja nuorta osallistuu Valokuvataiteen museon valokuvakursseille joka vuosi. Tälle sivulle päivittyvät kursseihin liittyvät verkkonäyttelyt. Antoisia hetkiä kurssilaisten valokuvien parissa!
Address
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
See on the map Kämp Galleria
Opening hours
Mon–Fri 11am–8pm, Sat–Sun 11am–6pm
Tickets
16/6/0 €
Museokortti
Under 18 y.o. free admission
Address
The Cable Factory
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
See on the map The Cable Factory
Opening hours
Tue–Sun 11 am. – 6 pm. Wed 11 am – 8 pm
Tickets
12/6/0 €, 16/6/0 € from January 1st 2024
Museokortti
Under 18 y.o. free admission