Valokuvauskurssit

Haluatko tulla kännykuvauksen mestariksi? Oletko hankkinut digijärkkärin, mutta kuvausharrastuksessa alkuun pääseminen tuntuu hankalalta? Kursseillamme löydät kuvaamiseen taitoa, iloa ja inspiraatiota – alan ammattilaisten opastuksessa.

Ilmoittaudu kursseille
Holvi-verkkokaupassa!

 

Kursseja järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin Valokuvataiteen museon Kaapelitehtaan tiloissa, K1 näyttelytilassa Kämp Galleriassa sekä verkossa. Kurssien kesto on 3-4 tuntia ja hinta kurssin pituudesta ja sisällöstä riippuen 110-170 euroa / osallistuja. Kurssien opettajina toimivat kokeneet alan ammattilaiset.

Kesäisin sekä koulujen syys- ja talvilomilla Valokuvataiteen museo järjestää lapsille ja nuorille suunnattuja kursseja, joilla tutustutaan rennosti valokuvauksen perusteisiin.

Tulevat kurssipäivät, kurssikuvaukset sekä edellisten kurssilaisten kommentteja löydät Holvi-verkkokaupastamme. Ilmoittautumiset ja kurssimaksut hoituvat Holvin kautta. Voit tilata viikonloppukursseja myös lahjaksi.

Kevään 2023 kurssitarjotin päivitetään Holviin joulukuun alussa.

 

 

Other websites

Other websites

Holvi-verkkokaupastamme löydät kaikki valokuvauskurssit, joihin on ilmoittautuminen käynnissä. Varaukset ja kurssimaksut hoituvat Holvin kautta.
 

Other websites

Mistä kaikesta valokuvat koostuvat? Avaimet hyvään kuvaan -kurssilla pohdimme kuvaten valokuvan sommittelusääntöjä, rajauksia, väri-ilmaisua, valotilanteita ja sävyjä.

 

Other websites

Oletko hankkinut digitaalisen järjestelmäkameran, mutta sen käyttö on jäänyt opettelematta? Tällä kurssilla havainnollistetaan järjestelmäkameran peruskäyttö luoviin ratkaisuihin innostaen. Opi säännöt, jotta voit myös rikkoa niitä!
 

Other websites

Ilo irti kännykkäkamerasta! Kurssilla opit ottamaan parempia mobiilikuvia ja löytämään arjen kuvaushetkiin lisää luovuutta.
 

Other websites

Tule ottamaan ilo irti kännykkäkamerastasi - verkkokurssilla! Suosittu Luovaa kännykuvausta -kurssi on nyt tarjolla myös online-muodossa.

 

Other websites

Oppia ja inspiraatiota ruoan kuvaamiseen kännykällä! Kurssilla opit salaisuudet tyylikkäiden, kännykällä otettujen ruokakuvien ottamiseen. Ruokaa kuvataan hands on raaka-aineiden ja valmiiden annosten kanssa ravintolaympäristössä.

 

Visit us
Yli 50 lasta ja nuorta osallistuu Valokuvataiteen museon valokuvakursseille joka vuosi. Tälle sivulle päivittyvät kursseihin liittyvät verkkonäyttelyt. Antoisia hetkiä kurssilaisten valokuvien parissa!
Address
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
See on the map Kämp Galleria
Opening hours
Mon–Fri 11am–8pm, Sat–Sun 11am–6pm
Tickets
12/6/0 €
Museokortti
Under 18 y.o. free admission
Address
The Cable Factory
Kaapeliaukio 3, staircase G, 00180 Helsinki
See on the map The Cable Factory
Opening hours
Tue–Sun 11 am. – 6 pm. Wed 11 am – 8 pm
Tickets
12/6/0 €
Museokortti
Under 18 y.o. free admission