Valokuvauskurssit

Haluatko tulla kännykuvauksen mestariksi? Oletko hankkinut digijärkkärin, mutta kuvausharrastuksessa alkuun pääseminen tuntuu hankalalta? Kiinnostaako pimiötyöskentelyn taika? Kursseillamme löydät kuvaamiseen taitoa, iloa ja inspiraatiota – alan ammattilaisten opastuksessa.

Nyt myös lasten ja nuorten kesäkurssit ovat myynnissä!


Ilmoittaudu kursseille Holvi-verkkokaupassa!


Kursseja järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin Valokuvataiteen museon Kaapelitehtaan tiloissa sekä K1 näyttelytilassa Kämp Galleriassa. Kurssien kesto on 3-8 tuntia ja hinta  110-250 euroa /osallistuja. Kurssien opettajina toimivat kokeneet alan ammattilaiset.

Kesäisin Valokuvataiteen museo järjestää lapsille ja nuorille suunnattuja 3-5 päivän mittaisia kursseja, joilla tutustutaan rennosti valokuvauksen perusteisiin.

Tulevat kurssipäivät, kurssikuvaukset sekä edellisten kurssilaisten kommentteja löydät Holvi-verkkokaupastamme. Ilmoittautumiset ja kurssimaksut hoituvat Holvin kautta. Voit tilata viikonloppukursseja myös lahjaksi.

 

Muualla verkossa

Muualla verkossa

Kesä, kaverit ja valokuvan taika! Lasten ja nuorten kesäkursseilla tutustutaan rennosti valokuvauksen perusteisiin, opetellaan omaa ilmaisua ja sukelletaan muun muassa studiokuvan, pimiötyöskentelyn ja katukuvauksen maailmaan.
 

Muualla verkossa

Holvi-verkkokaupastamme löydät kaikki valokuvauskurssit, joihin on ilmoittautuminen käynnissä. Varaukset ja kurssimaksut hoituvat Holvin kautta.
 

Muualla verkossa

Lahjakortti Valokuvataiteen museon suosituille kursseille on hyvä lahjaidea kaikille kuvaamisesta kiinnostuneille.

 

Muualla verkossa

Kuinka filmi kehitetään tai valokuvia vedostetaan pimiössä? Mikä on kemigrammi? Miten syntyvät syvänsiniset syanotypiat? Tule kurssille nauttimaan pimiön taiasta. Syksyn 2023 kurssit tulevat myyntiin syyskuun aikana.
 

Muualla verkossa

Mistä kaikesta valokuvat koostuvat? Avaimet hyvään kuvaan -kurssilla lähestytään valokuvaten kuvailmaisun peruselementtejä: väri-ilmaisua, valotilanteita, sommittelua ja sävyjä.

 

Muualla verkossa

Oletko hankkinut digitaalisen järjestelmäkameran, mutta sen käyttö on jäänyt opettelematta? Tällä kurssilla havainnollistetaan järjestelmäkameran peruskäyttö luoviin ratkaisuihin innostaen. Opi säännöt, jotta voit myös rikkoa niitä!
 

Muualla verkossa

Ilo irti kännykkäkamerasta! Kurssilla opit ottamaan parempia mobiilikuvia ja löytämään arjen kuvaushetkiin lisää luovuutta.
 

Tule ja koe
Yli 50 lasta ja nuorta osallistuu Valokuvataiteen museon valokuvakursseille joka vuosi. Tälle sivulle päivittyvät kursseihin liittyvät verkkonäyttelyt. Antoisia hetkiä kurssilaisten valokuvien parissa!
Osoite
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
Katso kartalla Kämp Galleria
Aukioloajat
ma–pe 11–20, la–su 11–18
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Osoite
Kaapelitehdas
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Katso kartalla Kaapelitehdas
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy