Elämä on... – kuvia nuorten arjesta

Arki on toistuvaa, se ei katoa. Se tulee aina huomenna, ei lähde mihinkään. Usein arki on harmaata ja tylsää. Arki on vain arkea. Se on herätyskellon pirinää, bussiin juoksemista, läksyjä, kavereita, pelaamista... Kaikkea mitä haluat sen olevan. Arki on aina olemassa, mutta joskus sen unohtaa. Museon mediakasvatuksen kummiluokan näyttely esittelee arkea nuorten näkökulmasta.

Näyttelyn valokuvat: Aida Sero, Annika Perkiö, Ella Toivonen, Miika Toikkanen, Miska Rosnell, Ninja Nordberg, Iina Sivula, Julius Pusa, Jarek Öövel, Johanna Monto, Kiia Markkula, Otto Liikanen, Sisu Sonck, Sofia Roos, Topi Tanskanen

Yhdessä tekemässä opettajat: Heli Sandström (luokanvalvoja), Taina Meriläinen (kuvataide) ja Paula Degerman (äidinkieli).

Vuoniityn peruskoulun 7D (Vuosaari, Helsinki) on Valokuvataiteen museon mediakasvatuksen kummiluokka vuosina 2017 - 2020. Kummiluokkatoiminnan tavoitteena on kehittää nuorten media- ja kuvanlukutaitoa sekä mahdollistaa nuorten oman kuvakulttuurin esiintulo. Toiminta antaa myös mahdollisuuden kehittää yhdessä oppilaiden ja opettajien kanssa uusia museopedagogian ja kouluyhteistyön työskentelytapoja.

Kummiluokkatoimintaa voit seurata oppilaiden pitämässä blogissa.
 

Näyttely on esillä museon Prosessi-tilassa, johon on vapaa pääsy.

Huom. Prosessi-tilassa järjestetään museon työpajoja ja kursseja, joten näyttely saattaa olla kiinni museon aukioloaikoina.
 

Suomen valokuvataiteen museo
Prosessi-tila, 1. kerros

Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, Helsinki

28.3.–20.5.2018
Teoskuvia
Osoite
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
Katso kartalla Kämp Galleria
Aukioloajat
ma–pe 11–20, la–su 11–18
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Osoite
Kaapelitehdas
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Katso kartalla Kaapelitehdas
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy