Suomen valokuvataiteen museo

K1 Kämp Galleria
14.6.–6.10.
Emma Sarpaniemi tutkii yhdessä ja yksin rakennetuissa muotokuvissa naiseuteen ja feminiinisyyteen liittyviä esteettisiä ja sosiaalisia normeja empatian ja huumorin keinoin.
Kaapelitehdas
24.5.–1.9.
Kesällä 2024 Kaapelitehtaan valtaa luonnontiede ja muinaiset uskomukset. Niina Vatasen (s.1977) näyttelyssä yhdistyy taiteilijan kiinnostus kasveihin, luonnontieteisiin, taidehistoriaan, myytteihin, riitteihin ja uskomuksiin.
Kaapelitehdas
7.6.–8.9.
Jonne Sippolan näyttely on kokonaisvaltainen valokuvateos, joka käsittelee taiteilijan ja hänen vanhempiensa välistä yhteistä kasvutarinaa Sippolan transprosessin* aikana. Kuvat dokumentoivat suhteen kipukohtia, kehittymistä ja paranemisen kokemuksia kuudentoista vuoden ajalta - aina siitä asti,…
Kaapelitehdas
27.1.2023
Etsin on Valokuvataiteen museon ensimmäinen pysyvä näyttely. Maailmassa otetaan satoja miljoonia valokuvia joka päivä. Miksi ja miten valokuvat saavat meidät tuntemaan ja toimimaan?
Osoite
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
Katso kartalla Kämp Galleria
Aukioloajat
ma–pe 11–20, la–su 11–18
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Osoite
Kaapelitehdas
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Katso kartalla Kaapelitehdas
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Info
Kuule ensimmäisenä näyttelyistämme, tapahtumistamme ja kursseistamme
Tule ja koe
Hanki uutta intoa ja osaamista valokuvaukseen! Lahjakortit juhliin ja kevään ja kesän kurssit nyt myynnissä! Uutuutena tarjoamme pimiökursseja.
Tapahtumat
Näe Helsinki uusin silmin Valokuvataiteen museon katuvalokuvauskierroksella! Keskiviikkona 19.6. katuvalokuvauskierrosta johdattaa valokuvaaja Hilla Kurki.
Tapahtumat
Näe Helsinki uusin silmin Valokuvataiteen museon katuvalokuvauskierroksella! Keskiviikkona 26.6. katuvalokuvauskierrosta johdattaa valokuvaaja Emma Sarpaniemi.
Tule ja koe
Tuo ryhmäsi kokemaan pimiön taika!
Podcast
Kuva ois kiva -podcastin 31. jaksossa keskustellaan omakuvasta – vieraana valokuvataiteilija Emma Sarpaniemi.
Podcast
Kuva ois kiva on Valokuvataiteen museon asiantuntijapodcast.
Kokoelmat
Taskualbumi -verkkoalustalla on avoinna keruu Kuva on vapaa. Lahjoita museolle itse ottamasi valokuva, joka mielestäsi sopisi museon kokoelmiin. Valta on sinulla!