Suomen valokuvataiteen museo

Kaapelitehdas
31.3.–27.8.
Näyttelyssä pohditaan, miksi tunteita tulee kuunnella ja ymmärtää, mutta miksi niihin ei kannata täysin luottaa.
Kaapelitehdas
22.4.–27.8.
Kaapelitehtaan uuden galleriatilan avaa näyttely, joka tarkastelee jaetun vastarinnan iloa sekä trans- ja queeridentieettien suhdetta valokuvaan.
Kaapelitehdas
27.1.
Etsin on Valokuvataiteen museon ensimmäinen pysyvä näyttely. Maailmassa otetaan satoja miljoonia valokuvia joka päivä. Miksi ja miten valokuvat saavat meidät tuntemaan ja toimimaan?
Länsilinkki
25.5.
Mikä valokuva oikeastaan on? Mitä viestejä haluaisit nähdä kaupunkitilassa? Ajan taika on Ruoholahden ala-asteen koulun oppilaiden valokuvanäyttely Länsilinkin alikulun pylväsgalleriassa.
Osoite
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
Katso kartalla Kämp Galleria
Aukioloajat
ma–pe 11–20, la–su 11–18
Liput
12/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Osoite
Kaapelitehdas
Kaapeliaukio 3, G-rappu, 00180 Helsinki
Katso kartalla Kaapelitehdas
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20
Liput
12/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Info
Kuule ensimmäisenä näyttelyistämme, tapahtumistamme ja kursseistamme
Muualla verkossa

Kesä, kaverit ja valokuvan taika! Lasten ja nuorten kesäkursseilla tutustutaan rennosti valokuvauksen perusteisiin, opetellaan omaa ilmaisua ja sukelletaan muun muassa studiokuvan, pimiötyöskentelyn ja katukuvauksen maailmaan.
 

Info
Suomen valokuvataiteen museo sai avoimen haun kautta 175 hakemusta, joista valitsijapaneeli valitsi 7 hanketta. Hakemusten taso oli korkea, joten päätimme jatkaa näyttelyjaksoa vuoden 2024 loppuun. Avaamme tähän lyhyesti päätökseen johtaneita valintakriteereitämme: Meille oli tärkeää, että…
Tule ja koe
Hanki uutta intoa ja osaamista valokuvaukseen! Lahjakortit juhliin ja kevään kurssit nyt myynnissä! Vuoden 2023 uutuutena tarjoamme pimiökursseja.
Podcast
Valokuvataiteilija Maija Tammi ja Valokuvataiteen museon museolehtori Kastehelmi Korpijaakko keskustelevat tieteen ja taiteen yhteistyöstä.
Tapahtumat
Tervetuloa juhlistamaan Helsinkiä Kaapelimuseoihin klo 11-17. Yleisöopastus Valokuvataiteen museon näyttelyihin klo 13-14. Kaikkiin museoihin on vapaa pääsy! 
Tapahtumat
Helsinki-päivän kunniaksi K1:n näyttelyyn Tiina Itkonen: Anori – jäätikön hiljaisuus on koko päivän vapaa pääsy. Yleisöopastus näyttelyyn klo 15–16.
Tapahtumat
Näe Helsinki uusin silmin Valokuvataiteen museon katuvalokuvauskierroksella! Keskiviikkona 14.6. katuvalokuvauskierrosta johdattaa valokuvaaja Aukusti Heinonen.