Suomen valokuvataiteen museo

Kaapelitehdas
31.1.–5.5.
Vuoden 2024 Poliittisen valokuvan festivaali käsittelee yhteiskunnan yksilöille asettamia diagnooseja, ja niiden kollektiivista vastustamista.
Kaapelitehdas
27.1.2023
Etsin on Valokuvataiteen museon ensimmäinen pysyvä näyttely. Maailmassa otetaan satoja miljoonia valokuvia joka päivä. Miksi ja miten valokuvat saavat meidät tuntemaan ja toimimaan?
Kaapelitehdas
31.1.–31.3.
Phan Nguyenin näyttely kertoo queerien, diasporassa elävien ihmisten kokemuksista. Se sukeltaa kysymyksiin kaksoisidentiteeteistä, integraatiosta, kuulumisesta ja etno-kulttuurisista juurista, keskittyen kuitenkin erityisesti siihen, millaista on kokea yhteyttä toiseen yli maiden ja kansojen…
Osoite
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
Katso kartalla Kämp Galleria
Aukioloajat
ma–pe 11–20, la–su 11–18
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Osoite
Kaapelitehdas
Kaapeliaukio 3, G-rappu, 00180 Helsinki
Katso kartalla Kaapelitehdas
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Info
Kuule ensimmäisenä näyttelyistämme, tapahtumistamme ja kursseistamme
Tule ja koe
Hanki uutta intoa ja osaamista valokuvaukseen! Lahjakortit juhliin ja kevään kurssit nyt myynnissä! Vuoden 2023 uutuutena tarjoamme pimiökursseja.
Tapahtumat
Welcome to a seminar about the relationship of artists and curators.
Tapahtumat
Kurkista pimiöön! Valokuvataiteen museossa voit kokeilla pimiötyöskentelyä syksyn 2023 ja kevään 2024 non-stop pimiöpajoissa.
Tule ja koe
Tuo ryhmäsi kokemaan pimiön taika!
Podcast
Kuva ois kiva -podcastin 29. jaksossa vieraana valokuvataiteilija Pentti Sammallahti. Jaksossa keskustellaan filmikuvauksesta sekä pimiössä työskentelystä.
Podcast
Kuva ois kiva on Valokuvataiteen museon asiantuntijapodcast.
Tule ja koe
Maryn kahdet kasvot on Suomen valokuvataiteen museon ja Kauniaisten lukion yhteisen pedagogisen projektin kautta syntynyt näyttely. Projekti toteutettiin osana Looking to Understand Inclusion EU-hanketta.