Valoa pimeässä -työpaja aikuisryhmät

Kuva: Virve Laustela, Suomen valokuvataiteen museo

Valoa pimeässä -työpaja on kokemuksellinen ja rento tapa tutustua valokuvan historiaan. Työpajassa tehdään asiantuntevan oppaan johdolla pimiössä fotogrammeja eli kuvia ilman kameraa sekä tutustutaan valokuvan maailmaan museon pysyvässä Etsin-näyttelyssä. Työpaja soveltuu hyvin ystävä- tai työporukalle yhteiseksi tekemiseksi esimerkiksi työhyvinvointipäivään tai polttareiden ohjelmaksi. Sisältö räätälöidään ryhmälle sopivaksi. 

Kesto: 2 tuntia 
Ryhmäkoko: max 20 henkilöä 
Kieli: suomi, englanti 
Hinta: Aikuisryhmät 40 €/henkilö, työpajan minimihinta 400 €. Hinta sisältää ohjauksen, pimiömateriaalit sekä sisäänpääsyn näyttelyihin. Työpaja varattavissa ti-pe. 

 

Varaukset ja lisätiedot: booking@fmp.fi 

Varaukset tehtävä viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa. Laskutuslisä on 10 euroa. Varauksen voi peruuttaa tai niitä voi muuttaa kuluitta 7 vuorokautta ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista varauksista veloitetaan täysi työpajan hinta. 

Näyttelyt
Etsin on Valokuvataiteen museon ensimmäinen pysyvä näyttely. Maailmassa otetaan satoja miljoonia valokuvia joka päivä. Miksi ja miten valokuvat saavat meidät tuntemaan ja toimimaan?
Muualla verkossa

Kuinka filmi kehitetään tai valokuvia vedostetaan pimiössä? Mikä on kemigrammi? Miten syntyvät syvänsiniset syanotypiat? Tule kurssille nauttimaan pimiön taiasta. Syksyn 2023 kurssit tulevat myyntiin syyskuun aikana.
 

Tule ja koe
Pimiötyöskentely tutuksi Suomen valokuvataiteen museon videoiden avulla!
Osoite
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
Katso kartalla Kämp Galleria
Aukioloajat
ma–pe 11–20, la–su 11–18
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Osoite
Kaapelitehdas
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Katso kartalla Kaapelitehdas
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy