Varausehdot

Varaukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa. Varaukset tehdään varausportaalin kautta ja maksetaan varauksen yhteydessä verkkopalvelussa.

Varausportaalissa maksu tapahtuu Paytrail -verkkomaksupalvelun kautta, joka sisältää (1) kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet (2) lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto. (3) mahdollisuuden korttimaksuun: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club. (4) mahdollisuuden mobiilimaksuun: MobilePay.

Yrityksiä ja yhteisöjä, joilla on Y-tunnus, voidaan myös laskuttaa jälkikäteen. Laskutusosoite ja Y-tunnus ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Myös kouluja voidaan laskuttaa jälkikäteen. Laskutuslisä on 10 euroa.

Opastuksen/työpajan hinta ei pidä sisällään pääsylippuja. Pääsyliput maksetaan ryhmän saapuessa museoon museon kassalla Museokortilla tai muilla maksuvälineillä. Huom! Niissä tuotteissa, joissa hinta sisältää pääsymaksut asiasta kerrotaan erikseen tuotteen kuvauksessa.

Varaukset voi peruuttaa tai niitä voi muuttaa kuluitta kolmea päivää ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista opastuksista/työpajoista veloitetaan opastuksen/työpajan hinnan suuruinen peruutusmaksu. Ilmaisryhmien osalta peruuttamattomista opastuksista/työpajoista veloitetaan vastaavan maksullisen tuotteen hinta.

 

Opastuksiin ja työpajoihin liittyvät kysymykset sekä peruutukset: booking@fmp.fi

Tietosuojaseloste

Osoite
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
Katso kartalla Kämp Galleria
Aukioloajat
ma–pe 11–20, la–su 11–18
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Osoite
Kaapelitehdas
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Katso kartalla Kaapelitehdas
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy