Bokningsregler

Bokningar ska göras senast en vecka före önskad tidpunkt. Boka via bokningsportalen och betala i webbtjänsten i samband med bokningen.

Betalningen i bokningsportalen sker via betalningstjänsten Paytrail på webben, som innehåller (1) webbetalningsknappar för alla inhemska banker (2) faktura- och delbetalningstjänster: Collector ja Jousto (3) möjlighet till kortbetalning: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club (4) möjlighet till mobilbetalning: MobilePay.

Företag och samfund med FO-nummer kan också faktureras i efterhand. Faktureringsadressen och FO-numret ska anges i samband med bokningen. Skolor kan faktureras i efterhand. Faktureringstillägg 10 euro.

I priset för en guidning/verkstad ingår inte inträdesbiljetter. Inträdesbiljetterna betalas när gruppen anländer till museet vid museets kassa med Museikortet eller andra betalningsmedel. Obs! I fråga om produkter i vars pris inträdesbiljetter ingår berättar vi om saken separat i beskrivningen av produkten.

Ni kan återkalla bokningar eller ändra dem utan avgift tre dagar före den bokade tiden. För guidningar/verkstäder som inte avbokats debiterar vi en avbokningsavgift av samma storlek som priset för en guidning/verkstad. I fråga om gratis grupper debiterar vi för guidningar/verkstäder som inte avbokats priset för motsvarande avgiftsbelagda produkt.

 

Frågor kring guidningar och verkstäder samt avbokningar: booking@fmp.fi