Valokuvauskurssit

Haluatko tulla kännykuvauksen mestariksi? Oletko hankkinut digijärkkärin, mutta kuvausharrastuksessa alkuun pääseminen tuntuu hankalalta? Kiinnostaako pimiötyöskentelyn taika? Kursseillamme löydät kuvaamiseen taitoa, iloa ja inspiraatiota – alan ammattilaisten opastuksessa.

Nyt myös lasten ja nuorten kesäkurssit ovat myynnissä!


Ilmoittaudu kursseille Holvi-verkkokaupassa!


Kursseja järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin Valokuvataiteen museon Kaapelitehtaan tiloissa sekä K1 näyttelytilassa Kämp Galleriassa. Kurssien kesto on 3-8 tuntia ja hinta  110-250 euroa /osallistuja. Kurssien opettajina toimivat kokeneet alan ammattilaiset.

Kesäisin Valokuvataiteen museo järjestää lapsille ja nuorille suunnattuja 3-5 päivän mittaisia kursseja, joilla tutustutaan rennosti valokuvauksen perusteisiin.

Tulevat kurssipäivät, kurssikuvaukset sekä edellisten kurssilaisten kommentteja löydät Holvi-verkkokaupastamme. Ilmoittautumiset ja kurssimaksut hoituvat Holvin kautta. Voit tilata viikonloppukursseja myös lahjaksi.

 

På andra webbplatser

På nätet

Kesä, kaverit ja valokuvan taika! Lasten ja nuorten kesäkursseilla tutustutaan rennosti valokuvauksen perusteisiin, opetellaan omaa ilmaisua ja sukelletaan muun muassa studiokuvan, pimiötyöskentelyn ja katukuvauksen maailmaan.
 

På nätet

Holvi-verkkokaupastamme löydät kaikki valokuvauskurssit, joihin on ilmoittautuminen käynnissä. Varaukset ja kurssimaksut hoituvat Holvin kautta.
 

På nätet

Lahjakortti Valokuvataiteen museon suosituille kursseille on hyvä lahjaidea kaikille kuvaamisesta kiinnostuneille.

 

På nätet

Kuinka filmi kehitetään tai valokuvia vedostetaan pimiössä? Mikä on kemigrammi? Miten syntyvät syvänsiniset syanotypiat? Tule kurssille nauttimaan pimiön taiasta. Syksyn 2023 kurssit tulevat myyntiin syyskuun aikana.
 

På nätet

Mistä kaikesta valokuvat koostuvat? Avaimet hyvään kuvaan -kurssilla lähestytään valokuvaten kuvailmaisun peruselementtejä: väri-ilmaisua, valotilanteita, sommittelua ja sävyjä.

 

På nätet

Oletko hankkinut digitaalisen järjestelmäkameran, mutta sen käyttö on jäänyt opettelematta? Tällä kurssilla havainnollistetaan järjestelmäkameran peruskäyttö luoviin ratkaisuihin innostaen. Opi säännöt, jotta voit myös rikkoa niitä!
 

På nätet

Ilo irti kännykkäkamerasta! Kurssilla opit ottamaan parempia mobiilikuvia ja löytämään arjen kuvaushetkiin lisää luovuutta.
 

Besök
Yli 50 lasta ja nuorta osallistuu Valokuvataiteen museon valokuvakursseille joka vuosi. Tälle sivulle päivittyvät kursseihin liittyvät verkkonäyttelyt. Antoisia hetkiä kurssilaisten valokuvien parissa!
Adress
Kämp Galleria
Mikaelsgatan 1, 00100 Helsingfors
Se på kartan Kämp Galleria
Öppettider
må–fre 11–20, lö–sön 11–18
Biljetter
16/6/0 €
Museikort
Fritt inträde för barn under 18 år.
Adress
Kabelfabriken
Kabelplatsen 3, 00180 Helsingfors
Se på kartan Kabelfabriken
Öppettider
ti–sö 11–18, ons 11–20
Biljetter
12/6/0 €, 16/6/0 € från 1.1.2024
Museikort
Fritt inträde för barn under 18 år.