Valokuvauskurssit

Haluatko tulla kännykuvauksen mestariksi? Oletko hankkinut digijärkkärin, mutta kuvausharrastuksessa alkuun pääseminen tuntuu hankalalta? Kursseillamme löydät kuvaamiseen taitoa, iloa ja inspiraatiota – alan ammattilaisten opastuksessa.

Ilmoittaudu kursseille
Holvi-verkkokaupassa!

Kursseja järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin Valokuvataiteen museon Kaapelitehtaan tiloissa, K1 näyttelytilassa Kämp Galleriassa sekä verkossa. Kurssien kesto on 3-4 tuntia ja hinta kurssin pituudesta ja sisällöstä riippuen 110-170 euroa / osallistuja. Kurssien opettajina toimivat kokeneet alan ammattilaiset.

Kesäisin sekä koulujen syys- ja talvilomilla Valokuvataiteen museo järjestää lapsille ja nuorille suunnattuja kursseja, joilla tutustutaan rennosti valokuvauksen perusteisiin.

Tulevat kurssipäivät, kurssikuvaukset sekä edellisten kurssilaisten kommentteja löydät Holvi-verkkokaupastamme. Ilmoittautumiset ja kurssimaksut hoituvat Holvin kautta. Voit tilata viikonloppukursseja myös lahjaksi.

Kevään 2023 kurssitarjotin päivitetään Holviin joulukuun alussa.

På andra webbplatser

På nätet

Holvi-verkkokaupastamme löydät kaikki valokuvauskurssit, joihin on ilmoittautuminen käynnissä. Varaukset ja kurssimaksut hoituvat Holvin kautta.

På nätet

Mistä kaikesta valokuvat koostuvat? Avaimet hyvään kuvaan -kurssilla pohdimme kuvaten valokuvan sommittelusääntöjä, rajauksia, väri-ilmaisua, valotilanteita ja sävyjä.

På nätet

Oletko hankkinut digitaalisen järjestelmäkameran, mutta sen käyttö on jäänyt opettelematta? Tällä kurssilla havainnollistetaan järjestelmäkameran peruskäyttö luoviin ratkaisuihin innostaen. Opi säännöt, jotta voit myös rikkoa niitä!

På nätet

Ilo irti kännykkäkamerasta! Kurssilla opit ottamaan parempia mobiilikuvia ja löytämään arjen kuvaushetkiin lisää luovuutta.

På nätet

Tule ottamaan ilo irti kännykkäkamerastasi - verkkokurssilla! Suosittu Luovaa kännykuvausta -kurssi on nyt tarjolla myös online-muodossa.

På nätet

Oppia ja inspiraatiota ruoan kuvaamiseen kännykällä! Kurssilla opit salaisuudet tyylikkäiden, kännykällä otettujen ruokakuvien ottamiseen. Ruokaa kuvataan hands on raaka-aineiden ja valmiiden annosten kanssa ravintolaympäristössä.

Besök
Yli 50 lasta ja nuorta osallistuu Valokuvataiteen museon valokuvakursseille joka vuosi. Tälle sivulle päivittyvät kursseihin liittyvät verkkonäyttelyt. Antoisia hetkiä kurssilaisten valokuvien parissa!
Kämp Galleria
Mikaelsgatan 1, 00100 Helsingfors
Se på kartan Kämp Galleria
må–fre 11–20, lö–sön 11–18
12/6/0 €
Museikort
Fritt inträde för barn under 18 år.
Kabelfabriken
Kabelplatsen 3, G-trappan, 00180 Helsingfors
Se på kartan Kabelfabriken
ti–sö 11–18, ons 11–20
12/6/0 €
Museikort
Fritt inträde för barn under 18 år.