Kuva on vapaa! Lahjoita digikuva museolle

Kuva: Henna Aaltonen, Suomen valokuvataiteen museo

Lahjoita museolle itse ottamasi digitaalinen valokuva, jonka haluaisit säilyvän museon kokoelmissa pysyvästi. Valta ja vapaus on sinulla - tee kulttuuriteko ja lahjoita kännykkäkuvasi museoon Taskualbumi-verkkoalustalla! 

Suomen valokuvataiteen museo tallentaa kokoelmiinsa kaikenlaista valokuvaa, myös nykypäivän kännykkäkuvia. Taskualbumi on pohjoismaisen Collecting Social Photo yhteistyöhankkeen pohjalta syntynyt verkkoalusta, jonka kautta käyttäjät voivat helposti lahjoittaa digitaalisia valokuvia Valokuvataiteen museon kokoelmiin. 

Museo ottaa lahjoituksia vastaan nykypäivän kännykkäkuvauksen ja sosiaalisen kuvan eri teemoihin kytkeytyvien keruiden aikana. Ensimmäisessä keruussa “Kuva on vapaa!” voit nimenmukaisesti lahjoittaa minkä tahansa ottamasi kuvan, jonka koet kuuluvan tai sopivan Suomen valokuvataiteen museon kokoelmiin.  

Keruu on käynnissä Taskualbumi-verkkoalustalla 16.9.-20.9.2022 ja on osa TAKO-verkoston nykydokumentointitempausta #vapaudentallentajat. Osallistu verkossa täällä: https://taskualbumi.connecttocollect.org 

Sovelluksesta löydät tarkemmat ohjeet ja käyttöehdot.  

Osoite
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
Katso kartalla Kämp Galleria
Aukioloajat
ma–pe 11–20, la–su 11–18
Liput
12/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Osoite
Kaapelitehdas
Kaapeliaukio 3, G-rappu, 00180 Helsinki
Katso kartalla Kaapelitehdas
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20
Liput
12/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy