Menneet klubit: Syksy 2021

Suomen valokuvataiteen museon K1n ja The Glass -ravintolan organisoima uusi musiikki- ja taideklubi aloittaa Kämp Gallerian alakerrassa syksyllä 2021. Klubi tarjoaa musiikin ja kuvan yhdistävää intiimiä tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin. Artisteina toimivat suomalaisen indie-kentän eturivin laulajat ja muusikot. Syksyn 2021 klubien esiintyjävalintoja on inspiroinut Susanna Majurin näyttely ja Majurin rakkaus musiikkiin ja sanoihin. Syksyn esiintyjiä ovat Iisa (duo) ja Lau Nau.

K1-klubit Kämp Gallerian pohjakerroksessa, Mikonkatu 1, 14.10. ja 25.11. klo 20.30. Ennakkoliput myynnissä Valokuvataiteen museon Holvi-palvelussa. Keikkailtana lippuja myynnissä myös museon lipunmyynnissä, mikäli lippuja on jäljellä (vain korttimaksu). Lipun hinta 25 eur. Hinta sisältää yhden kertalipun Suomen valokuvataiteen museon K1n näyttelyihin syksyn 2021 aikana. Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme ajankohtaisia suosituksia.

K1-klubi: Iisa (duo)

Valokuvataiteen museon K1n ja The Glass -ravintolan uusi musiikki- ja taideklubi alkaa syksyllä 2021! Syksyn klubien esiintyjävalintoja on inspiroinut Susanna Majurin näyttely ja Majurin rakkaus musiikkiin ja sanoihin. Ensimmäisellä klubilla 14.10. esiintymässä Iisa (duo).

K1-klubi: Lau Nau & Seitsemäs Taivas

Valokuvataiteen museon K1n ja The Glass -ravintolan uusi musiikki- ja taideklubi alkaa syksyllä 2021! Syksyn klubien esiintyjävalintoja on inspiroinut Susanna Majurin näyttely ja Majurin rakkaus musiikkiin ja sanoihin. Syksyn toisella klubilla 25.11. esiintymässä Lau Nau & Seitsemäs Taivas.