Opastukset kouluille / Kaapelitehdas

Nuoria taittotuoleissa näyttelytilassa selin kameraan.
Kuva: Virve Laustela, Suomen valokuvataiteen museo

 

Tervetuloa tutustumaan näyttelyihin oppaan johdolla!

Koululaisopastukset on suunnattu päiväkodeille, peruskouluille, lukioille ja ammatillista perustutkintoa suorittaville. Museon oppaat ovat valokuvan ja visuaalisen kulttuurin asiantuntijoita, jotka mielellään suunnittelevat opastusten sisällön ja luonteen ryhmien toiveiden mukaiseksi.

Opastuksia järjestetään sekä museon pysyvään Etsin-näyttelyyn että vaihtuviin näyttelyihin. Voitte varauksen yhteydessä kertoa toiveenne siitä, mikä näyttely teitä erityisesti kiinnostaa. Lisätietoja ajankohtaisista näyttelyistä:
www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi/nayttelyt/nayttelyt-nyt

Noudatamme kaikissa tilaisuuksissamme turvallisemman tilan periaatteita.

Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti

Ryhmäkoko: max. 25

Hinta: 60€ arkisin, 80€ la-su ja pyhäpäivät. Opastuksen tilannut opettaja on tervetullut tutustumaan ennakkoon näyttelyihin ilmaiseksi.

Opastuksen kesto: 45-60min.

Varaa opastus verkkolomakkeella!

Varaukset viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa. Voit varauslomakkeella esittää toiveita opastuksen aihepiiristä ja käytännön järjestelyistä.

Opastuksen voi maksaa heti varauksen yhteydessä tai myöhemmin laskulla. Laskutustiedot syötetään lomakkeeseen varauksen yhteydessä. Laskutuslisä on 10€.

Varaukset voi peruuttaa tai niitä voi muuttaa kuluitta 7 vuorokautta ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista opastuksista/työpajoista veloitetaan opastuksen/työpajan hinnan suuruinen peruutusmaksu. Ilmaisryhmien osalta peruuttamattomista opastuksista/työpajoista veloitetaan vastaavan maksullisen tuotteen hinta. Tarkemmat varausehdot löydät täältä.


Omatoimivierailut näyttelyissä:

Omatoimiryhmäkäynnit ovat mahdollisia, mutta ilmoitathan ryhmäsi käynnistä ennakkoon: booking@fmp.fi

 

Tule ja koe
Tältä sivulta löydät museon kouluille suunnattuja sisältöjä kuten tehtävämateriaaleja ja kuva-aineistoja sekä tietoa museon mediakasvatuksesta ja kouluyhteistyöstä.
Info
Valokuvataiteen museo on oppimisen tila, jossa saa epäröidä ja kysyä.
Tule ja koe
Täältä löydät lisätietoa käytännön asioista, jotka mahdollistavat sujuvan vierailun Suomen valokuvataiteen museon Kaapelitehtaan näyttelytiloissa.
Osoite
Kämp Galleria
Mikonkatu 1, 00100 Helsinki
Katso kartalla Kämp Galleria
Aukioloajat
ma–pe 11–20, la–su 11–18
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy
Osoite
Kaapelitehdas
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Katso kartalla Kaapelitehdas
Aukioloajat
ti–su 11–18, ke 11–20
Liput
16/6/0 €
Museokortti
Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy