Näkökulmia näyttelyyn: Vivian Maier - Omakuva ja sen varjo

Näyttelyn Vivian Maier: Omakuva ja sen varjo valokuvista nousevat teemat haarautuvat moniin suuntiin. Tämä materiaali tarjoaa sinulle erilaisia toiminnallisia näkökulmia näyttelykokemuksen tueksi. Oletpa liikkeellä yksin tai yhdessä, löydät sivuilta pohdittavaa ja harjoitteita sovellettavaksi suoraan näyttelytilassa. Teksteissä käsitellään peilikuvaa, katseen valtaa sekä omakuvan erilaisia rooleja. Viimeisiltä sivuilta löydät leikkisiä harjoitteita lapsille ja lapsenmielisille. Voit myös hyödyntää harjoitteita ennen ja jälkeen museokäynnin.

Nautinnollisia hetkiä valokuvan parissa!

Lataa materiaali alla olevasta linkistä:

NÄKÖKULMIA NÄYTTELYYN: Vivian Maier - Omakuva ja sen varjo

Vivian Maier: © Estate of Vivian Maier, Courtesy of Maloof Collection and Howard Greenberg Gallery, NY.

Vivian Maier, 18. lokakuuta, New York, 1953. © Estate of Vivian Maier, Courtesy of Maloof Collection and Howard Greenberg Gallery, NY.

Näyttelyt

Virtuaaliopastus Vivian Maierin näyttelyyn

Museopedagogi Aapo Raudaskoski johdattaa virtuaaliopastukselle Suomen valokuvataiteen museon kaikkien aikojen suosituimpaan näyttelyyn.
Osoite
Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki